Kata-kata Yana

Assalamualaikum

Osc ada 6 org kakitangan

Bos a.k.a Abd Talip
Man toya a.k.a Kamarul Zaman
Bella a.k.a Siti Nubailah
Yana a.k.a kaki kutuk osc Nor Haslina
Cha ’a a.k.a Md. Zahar
Apit ak.a budak petak + bulat Mohd. Hafizulah

Semua ni ada hidup sendiri

Bos
• Ada bini baru 1 org, katanya ada rancangan nak buat no.2, so coming sun la.
• Ada anak 2 org,sorang perempuan ,AINUL MARDIAH dgan lelaki, ARIF WAFI
• Masuk sini maser bos ujung 20-an tahun 2007 dan akan keluar 15.7.2009 awal 30-an.
• Dier pendek sikit dari lelaki biasa tetapi hatiya baik dan semua org suka dier cumer org yg suka buang masa , keja xsungguh2 jerk xsuka dier.
• Dier bahagia dok baling tapi dalam terpaksa la (itu apa yg i nampak)
• Ni bos baru lalu depan aku, ntah aper yg dier piker ,BAHAGIA DI NAIK PANGKAT,SAYANG TINGGALKAN BALING, SERONOK DPT DOK DGN BINI AKHIRNYA,RISAU SELALU TRAVEL DI TEMPAT BARU,ntah betol ke x ?

Cha’a
• Dier ada seorg mak dgn gf yang saiz sama dgn dier (KECIK) maksud I dgn jelas lagi saiz S.
• Dier pun kecik jerk tapi nampak normal ler
• Sebenarnya semua lelaki osc PENDEK kecuali yang sorang tu.
• Ni agak low profile,sukar diduga, cakap ada isi, dan susah nak difahami
• Tapi tu xefekkan sapa2 la.
• KONSEP IDUP, gua buat untuk hidup wa,lu jangan campur
• Trademark = rambut trojan

Apit
• Cam mana nak mengambarkan dier, PETAK, BULAT, OMONG KOSONG,CAKAP KEMAS TAPI XLEH CAYA,KURANG MATANG walaupun rupanya mencerminkan beliau dalam lingkungan 30-an
• Ini lelaki ke-3 yang pendek dalam osc
• Berkaca mata dan sekarang sedang menggigit pen sendiri,MUNGKIN KELAPARAN
• Dier suka men FACEBOOK,TAGGED,cari perempuan yg lebih CANTIK darinya dan suka surf internet dan chatting dalam YM dan suka buat kerja luar terutama dari PON
• Dier anak BONGSU dan ada seorg mak yg tabah dan sabar dgn SIKAP mcm UMUR 6 TAHUN dier tu.

Man
• Satu-satunya manusia tertinggi di osc.
• Perasan best dan selalu mengganggap tindakannya betol dalam segala hal tapi dier xtau org xpenah kesah hal dier
• Suka menarik perhatian ,dan i gelarkan beliau ARTIS dan GILA GLAMER tapi I xsuka kisah artis MURAHAN hahahhahahahaha so story adik beradik I dgn dier da ending lama da and hope xnak mula sampai biler2
• Alhamdulillah , baru kawen dgn WANITA yang beriman,bertaqwa dan baca Quran.
• Dier ni la yang paling tua dari semua org selepas BOS ku
• Sukar dimengertikan ,abstrak dan maleh to get involved with him anymore bcoz I think he a little bit POYO+PERASAN HENSEM+EGO+BERLAGAK+ANNOYING dan I xharap ada kena mengena dgn beliau lepas ni.

Bella
• Sedang2 jerk , xtinggi ,xrendah, xrendang (ayat pon ketika membantu aku dalam memilih perkataan)
• Hari ni bertudung hitam, berbaju ijau , I meant hijau pas (TAKBIR…………..)
• Senang nak kawan and most important thing ‘tunaikan permintaannya”
• TRADEMARK= “this world is about me ok,so pay attention”,,,hak hak hak tapi suka penuhi permintaannya sebab senang dipenuhi …………..(bukan mintak duit berkoyan2,duit syiling)
• Dan suka memenuhi kehendak hati org terutama I dgn Bos (masa makan,kuar,merewang,dll)
• Jujur terlampau sangat dalam kata2 tapi ok dari LIAR
• Masih solo dan tersenarai sebagai GADIS-GADIS SOLO YANG MASIH TINGGAL
• Carta yang aku buat untuknya menyatakan ranking beliau

ROS
BELLA
JIHA
KAK LIN
KAK JAH
• So ranking dier 2/5 , kira ok ler tu

Yana
• Em ,sama saiz dgn bella
• Start dok baling baru blaja kuar, karaoke,wayang,boling dan keluar malam
• Kadang2 lalang, kadang2 besi., suka dengar cakap org , mudah dipengaruhi
• Selalu negative thinking maksud I suka DOUBLE MEANING…
• Selalu nak perhatian , suka mengganggu ketenteraman org (pencemaran bunyi a.k.a bukan kentut tau)
• Selalu sakit , org cakap aku gersang (apit petak) lalang (bella) ikut orang –ary (bos) mudah terpengaruh (man)
• Selalu kena BODOH sebab bendul dan terlalu bagi ruang ….part paling aku suka dan meluat bile KAWAN KAWAN BODOH-BODOH dan MEN –MENKAN aku.
• Sometime penting diri gak (selalu benarnya)
• Hal peribadi selalu efekkan KEJA dia.
• Paling benci “xpandai pertahan apa yang dia nak tapi merungut terutamanya masa order makan.”

Di taip pada hari-hari terakhir aku nk belah daripada situ (MDB).

Thanks Yana.

2 Usul:

bel berkata...

kena suh yana buat blog kikiki

Apit Apis berkata...

Hahaha...jujur betui

 
Copyright 2009 Blog K.A.M.I All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Blogspot Templates From Wordpress Theme by EZwpthemes