Kalaulah aku betul2 buat...

Korang agak2 semua yg ada dlm beg ni, berapa nilai RM nya...?

Klu lah aku betul2 buat, in collection pertama yg ada kat umah...nilainya mencecah hampir RM100 k, boleh buat banglow tu...

3 Usul:

Tanpa Nama berkata...

nak present mcam ni ker? jadikan ibu jutawan....

aidanharas.. berkata...

lawa la beg yang banyak compartment tu.. beli kat maner? RM??

K.A.M.I..... berkata...

mcm mana eh jadi jutawan...business aje..hhuhu..aidanharas: tu photo aje dah, tk beli pun...tp klu nk beli kt penang kt2 komtar ada jual..dalam 200++

 
Copyright 2009 Blog K.A.M.I All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Blogspot Templates From Wordpress Theme by EZwpthemes