Tak sampai hati nak tengok...

Hari ni kami balik dari Penang. Mengisi aktiviti hari cuti hujung minggu seperti yang kami dah pelan. Aku ada sebut dalam post lepas di sini. Juga aktiviti yang tertangguh dan tertunggak dalam entri ini (Misi Kedua). Penat.

Sementara tunggu entri bercuti di Penang yang mungkin aku akan postkan esok atau lusa. U all layan entri sahabat ni (http://chykshsygku.blogspot.com). Sian tengok baby tuh. Tak terkata. U all baca aje cerita yang dia nak sampaikan di sini. Ambil iktibar untuk aku, anak-anak aku, dan anda semua.

1 Usul:

Farid Rashidi berkata...

Assalamualaikum,

Salam kunjungan dari saya.

Kalau tuan rumah kelapangan, sudi-sudikanlah ke laman webblog saya untuk bertukar pendapat dan link. Insya'Allah, moga mendapat manfaat berguna.

Sila klik:-
Kembara Sufi Mencari Aspirasi

 
Copyright 2009 Blog K.A.M.I All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Blogspot Templates From Wordpress Theme by EZwpthemes