Selamat Tahun Baru

Selamat tahun baru semua, selamat datang 2011, selamat tinggal 2010, sememangnya 2010 banyak menyimpan kenangan sama ada gembira atau tidak. Yang gembira kita simpan lg utk kita wat revision dlm tahun ini (2011), begitu juga yang kurang atau tidak happy aje kalau nk kenang balik. Buatlah sempadan, mudah-mudahan dan sememangnya Allah memberikan hikmah kepada mereka yang sabar.

InsyaAllah, sama-sama kita cari sesuatu dalam 2011, cari ilmu (itu akulah tu), cari jodoh (bg kengkawan yg belum ketemu jodoh), cari rezeki, cari sahabat, cari kawan, cari ilham dan yang paling utama adalah cari keredhaan dari yang esa.

Entri ini aku tulis setelah bergelar student diUTM, back to school...orrg kata. Walaupun berbeza banyak masa aku ambik sarjana muda kat sini, tapi awek aku kata ada satu persamaan yg unik. Aku pi register sorang-sorang. Dulu aku dari Sabah, tapi skrang aku dari Kedah. Aku drive siuttt...menaiki suria kontot NAZA kia..letih gila. Alhamdulillah aku menjejak kaki di UTM yang sememangnya banyak kenangan di sini.

Wish me luck my dear...utk kengkawan pun sama. Doakan kejayaan aku. InsyaAllah aku akan doakan kebahagian dan kesejahteraan kamu semua.

Oklah, nak survey geng yg leh ajak main badminton sat...ntah mcm mana nak mula. Tapi yg pasti aku nk gi kompleks sukan sat...see u all. Bye.

3 Usul:

Nuwey berkata...

selamat menyambung belajar kembali.. harap2 ilmu yg dipelajari boleh memberikan pangkat yg lebih tinggi dan murah rezeki.. hehe

SM79 berkata...

Gud luck my boss...... :)

Hanim Mahali berkata...

suria kontot NAZA kia... ahaks... kontot sangat suria tu...

 
Copyright 2009 Blog K.A.M.I All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Blogspot Templates From Wordpress Theme by EZwpthemes